Back to overview

Don’t worry, eat happy!

Een Smart Fridge past overal

Een Smart Fridge is een onbemande catering oplossing, verkrijgbaar in verschillende maten. Hij is makkelijk te installeren en neemt bovendien weinig plaats in. Een stopcontact en een internetverbinding volstaan om uw medewerkers te laten genieten van een overheerlijke foodservice. Plug&go!

Geniet van een all-in foodservice

Ready to eat of ready to heat, smoothies of sweets? Wij zorgen dat de Smart Fridge 24/7 gevuld is met de lekkerste dagverse bereidingen, voor op het werk of om mee te nemen naar huis. Wij ontzorgen u volledig. Dat maakt u instant gelukkig, toch?

Altijd het juiste aanbod in huis

Hoe weten wij wat uw medewerkers graag eten? Aha! Onze Smart Fridge is uitgerust met slimme datatechnologie. Zo verzamelen we in real time gegevens over de eetgewoonten van de gebruikers en zien we wat ze op welk moment het liefst lusten. Dankzij die data kunnen we een menu op maat van uw bedrijf samenstellen. Niemand blijft op z’n honger zitten en overschotten zijn quasi uitgesloten. 

Makkelijk voor uw werknemers

Van een efficiënte foodservice gesproken. Een Smart Fridge werkt su-per-gemakkelijk. Uw talenten installeren de Tasties app op hun smartphone, scannen de QR-code op het scherm van de koelkast, kiezen hun favoriete gerecht, snack of drankje en klaar! De Smart Fridge rekent de aankoop rechtstreeks aan de werknemers aan (zonder tussenkomst van uw organisatie). Het bedrag gaat automatisch van hun rekening. Easy peasy. Betalen kan met debet- en kredietkaart. Ook maaltijdcheques worden aanvaard.

Benieuwd hoe de Tasties foodservice u een zorgeloos en voldaan gevoel kan bezorgen? Laten we afspreken.