Voorproefje?

Benieuwd wat voor lekkers er allemaal in uw Smart Fridge kan zitten?

 

De Smart Fridge: de coolste plek op kantoor

De Tasties Smart Fridge biedt uw team de klok rond toegang tot verse maaltijden, snacks en dranken van topkwaliteit. Dat werkt beter!

  • Het is praktisch: meteen beschikbaar met gebruiksvriendelijke betaaloplossingen.
  • Full service: wij zorgen voor alles, van installatie tot levering.
  • Menu op maat: geniet van een menu op maat met het slimme gegevensbeheer.

Wat zijn de voordelen?

Gezonde voeding,
gelukkige mensen

Gezonde voeding zorgt voor gelukkige mensen, ook op het werk. Met onze slimme, innovatieve en flexibele koelkastoplossingen kunt u op de werkvloer genieten van verse en gezonde kwaliteitsvoeding. Wij bieden u 24/24 een praktische, heerlijke foodservice op maat. Uw medewerkers zullen er dol op zijn!

"Flexible working is what employees want. Flexible catering is what they need."

Plaats een Smart Fridge

Ontdek de kracht van goede voeding op het werk. Laat uw medewerkers genieten van een vers menu op maat uit de Smart Fridge en boost hun tevredenheid op het werk in een vingerknip met een ontbijt, lunch, avondmaal of een heerlijke snack.

Neem contact met ons op

Geniet van Tasties

Hoewel de aandacht voor en de vraag naar gezonde voeding de laatste tijd gestaag is toegenomen, zijn veel medewerkers nog steeds gefrustreerd over het gebrek aan een vers, gezond en flexibel voedingsaanbod in hun werkomgeving. We wilden medewerkers de gezonde oplossing bieden die ze verdienen. Daarom hebben we in 2020 Tasties opgericht.

Lees ons verhaal