Tevreden medewerkers werken beter

Niets is beter dan lekker eten om uw medewerkers tevreden te stellen, de teamspirit te boosten en de productiviteit op de werkvloer te verbeteren. Daarom bieden we uw medewerkers een flexibele, verse en voedzame foodservice. Precies wat ze nodig hebben, waar en wanneer ze dat nodig hebben.

Uw talenten zullen dol zijn op Tasties

Wat eten we vandaag? Daar zullen wij ons wel om bekommeren! Met ons ruim aanbod soep, wraps, salades, warme maaltijden, snacks en koudgeperst sap bieden we alles wat u nodig hebt om voldoende energie te hebben voor een ontspannen en productieve werkdag.

De hele dag lang

Geen stress! We bieden voeding aan 24/7, ook gerechten die u na het werk mee kunt nemen naar huis.

Vers en voedzaam

Geen energiedipjes! Met goede voeding blijft uw concentratie op peil.

Tijdbesparend

Geen tijd te verliezen! Betalen is gemakkelijk, de koelkast staat dicht bij de werkplek en het eten is meteen beschikbaar.

Keuzevrijheid

Geen compromissen! Wij bieden een ruime keuze, van snack tot lunch.

Voorproefje?

Benieuwd wat voor lekkers er allemaal in uw Smart Fridge kan zitten?

 

Wat zijn de voordelen?

We bieden meer dan gewoon eten in een koelkast. Wij bieden u een totaaloplossing. Tasties geeft rechtstreeks toegang tot onze interne experts voor al uw catering-, event- en horecabehoeften.

Met onze flexibele oplossingen op maat kunnen we ons aan uw specifieke vereisten aanpassen. Dankzij onze gegevensgestuurde aanpak bieden we transparantie en inzicht, zodat we kosten besparen en (voedsel)verspilling voorkomen.

VIP Catering @ your office

Alleen het beste is goed genoeg voor Tasties en uw kantoor. Daarom hebben we een exclusieve samenwerking met Silverspoon Catering, een gerenommeerd collectief van chef-koks met een bewezen trackrecord van uitmuntendheid in catering op high-end events zoals VIP Knokke Hippique en de Zoute Grand Prix. Onze koudgeperste sappen zijn biologisch en vervaardigd door onze partner Jusré.