Ons verhaal, uw recept voor succes

Hoewel de aandacht voor en de vraag naar gezonde voeding de laatste tijd gestaag is toegenomen, zijn veel medewerkers nog steeds gefrustreerd over het gebrek aan een vers, gezond en flexibel voedingsaanbod in hun werkomgeving.  Daarom richtten we in 2020 Tasties op.

Dit is onze missie

Tasties wil mensen op het werk inspireren en stimuleren, maaltijd per maaltijd, via slimme, innoverende en flexibele voedingsoplossingen zoals de Smart Fridge. De Smart Fridge biedt snelle en praktische oplossingen zodat uw medewerkers op elk moment toegang krijgen tot gezonde en heerlijke producten in een handomdraai. Op die manier zorgen we voor uw medewerkers en veranderen we hoe mensen eten op het werk, maaltijd per maaltijd.

Voorproefje?

Benieuwd wat voor lekkers er allemaal in uw Smart Fridge kan zitten?

 

Onze ingrediënten maken het verschil

Iedereen vindt iets lekkers in onze Smart Fridge. Elke week ontwikkelen onze chefs nieuwe recepten en maaltijden met de meest verse ingrediënten. Onze Tasties mix is helemaal aangepast aan uw locatie en op smaak gebracht volgens uw voorkeuren.

Dit zijn de ingrediënten van onze service die voor u een verschil kunnen maken.

INNOVATIEF

Voor onze producten, service, aanbod en de ervaring op het werk staat innovatie centraal. Wij houden van een goede uitdaging!

KWALITEIT

Van het veld tot op het bord, 24/7. We boeten nooit in op kwaliteit en we dragen zorg voor elk detail in onze foodservice.

INTELLIGENT

We ontwikkelen en presenteren slimme keuzes voor u en samen met u. Nadenken over eten? Dat vinden wij geweldig!

EVENWICHTIG

Aanbod en gemak. Gezond en lekker. Vers versus verspilling. Werken en leven. Wij zorgen voor evenwicht op de werkvloer. En dat werkt!

DUURZAAM

We staan stil bij onze ecologische voetafdruk en de impact van onze producten en verpakking op het milieu. We streven ernaar voedselverspilling te voorkomen. We dragen zorg voor anderen en delen.

SERVICEGERICHT EN FLEXIBEL

We luisteren naar uw wensen, houden rekening met uw behoeften en passen onze service aan zodat we beter worden in wat we doen.

RESPECT EN INCLUSIVITEIT

Respecteer de wereld, in alle kleuren en smaken! We geloven in de kracht van goed eten. Eten maakt mensen beter, ook op het werk.

INSPIRATIE

We willen u helpen, ondersteunen en inspireren door u de variatie, keuze en opties te bieden om een betere versie van uzelf te worden.

Samenwerken is tof

Herkent u zich in ons verhaal? Wilt u onze foodservice uitproberen? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op