Smart Fridge

Smart Fridge: verse voeding op het werk

Waarom is een Smart Fridge plaatsen op kantoor een slim idee? Het antwoord ligt voor de hand. Het is DE moderne oplossing - innovatief en flexibel - om verse voeding toegankelijk te maken voor uw medewerkers. Gezond, gemakkelijk en snel!

  • Dankzij ons intelligent zelfbedieningssysteem met contactloze betaalmogelijkheden biedt onze Smart Fridge voeding van topkwaliteit in een vingerknip.
     
  • Door onze unieke technologie kunnen we in realtime aan de behoeften van uw medewerkers voldoen, van ontbijt tot lunch en een heerlijke snack tussendoor!
     
  • Onze smart fridge neemt weinig plaats in beslag zodat er op elke werkvloer wel een plekje voor is. Eén vierkante meter en een stopcontact, meer heeft de Smart Fridge niet nodig.

Neem een hapje

Voorproefje?

Benieuwd wat voor lekkers er allemaal in uw Smart Fridge kan zitten?

 

Zo werkt het

Met een Smart Fridge krijgen uw medewerkers makkelijk toegang tot hun favoriete verse maaltijd. Zo werkt het:

Stap 1

Download de gratis Tasties app wanneer u voor een Tasties koelkast staat.

Stap 2

Scan de QR-code om de koelkast te ontgrendelen.

Stap 3

Neem zoveel producten als u wilt. Uw keuze wordt automatisch afgerekend via uw account wanneer u de deur van de koelkast sluit.

Stap 4

Geniet van uw verse en gezonde maaltijd, overal en altijd.

Geniet van full service, zonder moeite

Bij Tasties geloven we dat zelfbediening niet betekent "geen service". Na de installatie van de Smart Fridge blijven we uw leven gemakkelijker maken. Ons team garandeert de aanvoer van verse producten en een vlotte werking van het volledige onderliggende systeem. Van realtime voorraadcontroles tot het vullen, de schoonmaak en het onderhoud van de Smart Fridge, maar ook de HACCP-audits en de ontwikkeling van een menu op maat.

Meer informatie over ons innovatief full service Smart Fridge model?

Neem er een